All4fun Forums :: Night Life :: Discoteci si puburi :: Localurisubject: Localuri | |
Posted: 2004-12-16 03:46:53 by YvY (Administrator) | |
Care vi se pare cel mai belea loc de pierdut timpu la noi in oras? I'm a nobody, nobody's perfect, so I'm perfect | |
Posted: 2004-12-16 03:46:53 by Cyberman (vBB-User Aspirant) | |
Pai... X-zone si Enza....de parca am avea si multe rau! Only I can do is to show you the door, but you must walk through it! www.cnvs.ro | |
Posted: 2004-12-16 03:46:53 by Beast (Administrator) | |
No shet! Si daca nu ai loc rezervat sau nu iesi super devreme, oricum nu gasesti loc pe nicaieri.... | |
Posted: 2004-12-16 03:46:53 by salsa (vBB-User Aspirant) | |
De ce mergi tu in localuri , pub-uri etc? vrei sa te respecti ? Baila salsa ! | |
lol. Nu e vorba de respectat, ci sa "pierzi vremea" cu prietenii/prietena pe undeva...parerea mea I'm a nobody, nobody's perfect, so I'm perfect | |
Ai fost in Salsa 2 ( Bucuresti ) pina acum? Mare lucru ai piedut mai ales daca esti un impatimit al muzicii latino. Din pacate se demolesaza. Noi , cei pentru care noptile au gust de salsa , am condus-o pe ultimul drum prin participarera la petrecerea funerara unde lacrimile au invadat muzica , dansul si buna dispozitie. Din partea noastra s-a depus o jerba pe care scria "SALSA 2 - GAESTIUL NU TE VA UITA " Baila salsa ! | |
Te-am vazut la televizor, pe Antena1, si pe tine si coroana, arata misto localu'. Oricum, o sa fie un articol dedicat special pentru chestia asta, adica nu stiu cat de multi chiar sunt capabili sa puna atat suflet pentru un local I'm a nobody, nobody's perfect, so I'm perfect | |
Din pacate discoteca Salsa 2 s-a inchis, asa ca avem probeleme mari. Unde mergem saptamana asta? Deci, iata programul recomandat celor ce iubesc SALSA! Miercuri: ora 20:30 si pana cand dorim sa dansam in Clubul Biblioteca (B-dul Iuliu Maniu nr.6, langa Politehnica) Joi: ora 22:00 Clubul Cuba - Republika del SubSol situat, pe Strada Academiei, nr. 35-37, vis-a-vis de cladirea Senatului Romaniei (fostul Comitet Central). Ar fi bine sa venim cat mai multi, pentru ca sa-i putem convinge pe managerii acestor cluburi, ca merita sa pastreze aceste nopti iubitorilor de dans si muzica SALSA. Intrare libera in ambele locatii! Baila salsa ! | |
Vineri de Sf ION mare , petrecere mare la X zone . Se lasa cu DJ Ben, artificiiiiiiii , confetiiiiiiii, si sper eu distractie multa INTRAREA si IESIREA eMOKA Posibil si H club sa sara vineri cu ceva la interval. Tineti aproape! Baila salsa ! | |
Nu vreau sa credeti ca vrem sa va intoxicam forumul cu niscai salsa . De orice petrecere auzim noi va informam ,chiar daca ea se tine si in Bucuresti. Baila salsa ! | |
Este bine sa ne dai de veste cum te-ai simtit pe la petreceri. N-ar strica daca mai mari site-ului ar delega un paparatzi care sa colinde prin localurile din urba nostra. O poza , doua nu strica niciodata Baila salsa ! | |
Oare ce se intimpla cu cei care pina mai ieri se intilneau la terasa vinerea si simteau din plin rock-ul? Baila salsa ! | |
hmm, am auzit si eu de petrecerile rock de la tersa. nu stiu a cui a fost idea dar e una buna insa am auzit si ca se ascultau manele la greu la petrecerile aste... I'm a nobody, nobody's perfect, so I'm perfect | |
no problem. chiar e bine ca avem pe cineva destul de informat. Deci chiar te rugam (eu cel putin) sa ne spui si noua de ce petreceri mai aflii I'm a nobody, nobody's perfect, so I'm perfect | |
mah si idea cu paparazi la petreceri e buna, am vrut sa fac chestia asta, dar nimeni nu a fost interesat sa colinde prin localuri..deci, stii tu faza cu vreau sa ma implic. Poate daca vrei tu sau daca stii pe cineva interesat... I'm a nobody, nobody's perfect, so I'm perfect | |
Cum va spuneam in H club va fi o petrecere in cinstea lui ion si ale lui combinatii. intrarea este libera pentru acestia, insa pentru restu' in pretul de intrare va fi inclusa si consumatie. Distractie placuta !!! Baila salsa ! | |
La terasa va fi insa o petrecere privata ,localul este insa inchiriat chiar de unul dintre asociati care va rupe turta fiicei sale, Ioana Daria. Sa-i traiasca si sa-i creasca cai doar fata de patron !!! Baila salsa ! | |
Auzi, cand mai afli de vreo petrecere, posteaza la sectiunea evenimente, ca e special pentru astfel de chestii Si mersi inca o data pentru informatii, chiar sunt utile... I'm a nobody, nobody's perfect, so I'm perfect | |
De-ale Bucurestiuluiiiii Vineri seara este prima seara de Salsa in Clubul Biblioteca .....va fi frumos ...DJ-ul este (pt cine cunoaste) DJ Gabi ...fostul DJ din discoteca Salsa ...deci muzica va fi sigur mult mai buna ..... De-acum incolo SPIRITUL DE SALSA SE MUTA MIERCURI (20:30) SI VINERI (22:00) in CLUBUL BIBLIOTECA ....incepem la 22:00 ..... daca vreti, sa mai avem salsa in Bucuresti, trebuie sa veniti si aici! Intrare libera ... preturi identice ca in Salsa 2 Baila salsa ! |