You are not logged in. | register |
|
Index :: Life :: Parintii :: Relatiile dintre copii si parinti | |
author | subject: Relatiile dintre copii si parinti |
![]() ![]() ![]() Administrator ![]() Number of posts: 54 registered on 2004-12-13 | ![]() Toata lumea stie ca exista numeroase conflicte intre parinti si copii. Dar de ce? Cine este vinovat? Copii ca nu sunt ca parintii sau acei parinti cu mentalitati mai invechite? |
I'm a nobody, nobody's perfect, so I'm perfect | |
Posted: 2004-12-19 04:51:15 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() vBB-User Aspirant ![]() Number of posts: 25 registered on 2004-12-12 | ![]() Noi consideram ca parintii au mentalitati invechite....cam asha e.Dar intr-o zi ma intrebam de ce au atata grija de mine, chiar nu ma lasa sa fac ceva fara sa fie ingrijorati....nu-i intelegeam. Pana cand am fost lasat cateva zile singur cu fratele meu, care s-a dus la un bairam seara. Si dupa cateva ore incepusem sa-mi fac griji ca n-a venit, credeam ca s-a intamplat ceva si asha am realizat de unde vine aceasta ingrijorare excesiva a parintilor. Nu cred ca e usor sa fii parinte.... Totusi, ar putea sa mai lase de la ei... :) |
Only I can do is to show you the door, but you must walk through it! www.cnvs.ro | |
Posted: 2004-12-21 01:28:36 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Administrator ![]() Number of posts: 54 registered on 2004-12-13 | ![]() MAh inteleg grija e una. Dar de exemplu cunosc o persoana care are peste 18 ani, iar parintii nu o lasa sa faca mai nimic (cum ar fi sa plece pe undeva singura, sa faca revelionu in alta parte, chestii d'aste) si zic eu ca deja are o varsta si oricum de la anu' o sa se duca la fac si o sa fie singura. Oare n-ar fi mai bine daca i-ar da de acum mai multa libertate? |
Posted: 2004-12-22 01:07:30 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() vBB-User Aspirant ![]() Number of posts: 25 registered on 2004-12-12 | ![]() Pai cand nu-i dai copilului libertate, cand ii interzici anumite lucruri, fii sigur ca atunci cand scapa de sub tutela face tot ce vrea, chiar lucruri care n-ar trebui, ceea ce nu e bine. Ca parinte trebuie sa-i lasi o anumita libertate, nici totala, dar sa-l lasi pe copil sa discearna ceea ce e bine de ceea ce nu e. |
Only I can do is to show you the door, but you must walk through it! www.cnvs.ro | |
Posted: 2004-12-23 00:29:39 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Administrator ![]() Number of posts: 54 registered on 2004-12-13 | ![]() True, true... |
Posted: 2004-12-27 01:35:01 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Index :: Life :: Parintii :: Relatiile dintre copii si parinti | |
Search this thread | |
reply: |
HTML is off VBB Code is on |
![]() ![]() | rate message: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 |